Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dutch Wedding Awards 2013

Het kloppend hart van iedere bruiloft zijn toch wel de leveranciers uit de trouwbranche. Door zich steeds weer met hart en ziel in te zetten, zorgen deze leveranciers ervoor dat iedere bruiloft weer een fantastische belevenis wordt voor zowel bruidspaar als gasten. Om te laten zien wat een getalenteerd trouwtalent er in Nederland werkzaam is, belonen de Dutch Wedding Awards deze leveranciers uit de trouwbranche.

Veertien categorieën

Bedrijven uit de trouwbranche kunnen zich tot en met 30 september inschrijven voor één van de 14 categorieën via de website van de Dutch Wedding Awards. De inschrijvingen worden beoordeeld door een vakjury. Op de website van de Dutch Wedding Awards is te lezen voor welke categorieën leveranciers uit de trouwbranche zich kunnen inschrijven.

Spectaculair gala

Per categorie worden drie bedrijven genomineerd. De genomineerden worden in oktober bekend gemaakt en begin november moeten zij zich presenteren voor een vakjury. De Dutch Wedding Awards worden op 26 november 2013 uitgereikt tijdens een spectaculaire gala avond in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Het filmpje laat een sfeerimpressie zien van de Dutch Wedding Awards 2012.

Bron: www.dutchweddingawards.nl

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation