Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De trouwring, hèt symbool van jullie liefde voor elkaar

Een van de hoogtepunten van de huwelijksdag is het moment waarop jullie de ring om elkaars vinger schuiven. Het dragen van een trouwring is de oudste huwelijkstraditie die bestaat. En van alle sieraden die je tijdens de trouwdag draagt, is de trouwring het belangrijkste sieraad. De ring symboliseert jullie liefde voor elkaar.

Jullie trouwringen gaan – als het goed is - een leven lang mee. Alle redenen dus ook om niet zomaar een trouwring te kopen, maar er ruim de tijd voor uit te trekken. Om je een beetje op weg te helpen, zetten we hieronder alvast een paar tips op een rijtje.

Tips die je kunnen helpen bij het kiezen van de trouwring

• Kies een goede, gerenommeerde juwelier of goudsmid uit. Het voorkomt een hoop stress en problemen. Schroom niet om naar ervaringen te vragen in je familie- en vriendenkring.

• Begin op tijd. Een goudsmid of juwelier zal de tijd willen nemen om je goed te leren kennen, zodat hij of zij ook echt een hele persoonlijke ring kan ontwerpen en uitvoeren.

• Probeer verschillende modellen om in alle rust te bekijken wat bij je past. Ga niet gelijk blind voor het eerste. Daar kun je later altijd nog op terugkomen.

• Wil je zowel een verlovings- als trouwring? Dan is handig als je beiden bij één juwelier of goudsmid koopt. Hij of zij kan alles in één stijl ontwerpen.

• Ga je voor een diamant in de ring? De keuze is enorm. Verschillende factoren spelen dan een rol, zoals het beschikbare budget en natuurlijk de persoonlijke smaak. Laat je goed informeren door een professionals over de mogelijkheden die er zijn.

• Niet onbelangrijk is dat jullie het vertrouwen moeten hebben in de juwelier of goudsmid en een klik moeten voelen.

• Wat doe je als jouw aanstaande geen ring wil dragen of als je beiden liever iets anders wilt? Geen probleem,  er zijn genoeg alternatieven. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie ketting of armband, een ring aan een ketting, een mooie dasspeld, manchetknopen of een tatoeage laten zetten die jullie liefde voor elkaar symboliseert.

• En tot slot: het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de ring bij jullie past. De trouwring is een heel persoonlijk sieraad die jullie liefde voor elkaar symboliseert!

Bron: www.bridalguide.com

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation