Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De nieuwste trends in bruidstaarten

Heb je nog inspiratie nodig voor de bruidstaart die je graag wilt aansnijden tijdens jullie trouwdag? Wij zetten alvast de vijf nieuwste trends voor je op een rijtje.

Klassieke kleuren, bijzondere en opvallende vormen

In plaats van het toevoegen van opvallende kleuren aan de bruidstaart, kun je ook kiezen voor hele klassieke kleuren, zoals ivoor of wit, en juist kiezen voor bijzondere en opvallende vormen voor de taart. Kies bij iedere laag voor een andere vorm en het resultaat is overweldigend. Een perfecte match tussen klassiek en modern.

Bling bling op je bruidstaart Voeg bling bling toe aan de bruidstaart. Versier de taart met glanzende fondant en decoreer het met sieraden, zoals bijvoorbeeld parels en voilà … je hebt een hele moderne en glamoureuze bruidstaart!

Monograms Als taart topper zijn monograms al lange tijd heel populair, maar steeds meer bruidsparen verwerken de monogram ook op de bruidstaart zelf. Een hele zoete en persoonlijke 'touch' voor je bruidstaart.

Voeg kleur toe aan je basic bruidstaart. Meng op subtiele wijze de kleuren en het effect zal heel verrassend zijn.

Kanten accenten De laatste, maar waanzinnig mooie trend is het toevoegen van kant aan de bruidstaart. Helemaal af is het natuurlijk als het kant van jouw bruidsjurk terugkomt in de bruidstaart. Succes verzekerd!

Wil je nog meer inspiratie zien voor mooie en bijzondere bruidstaarten? Neem dan een kijkje op onze pinterest pagina over bruidstaarten en laat je inspireren!

Bron: bridalGuide.com

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation