Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wedding trends 2014

Langzaam maar zeker naderen we het einde van 2013. Een mooi trouwjaar vol prachtige kleuren en trends. En hoewel we Sinterklaas en de Kerst nog moeten vieren, kijkt de trouwbranche al iets verder vooruit. Wat zijn de trends voor het komende trouwseizoen? Hieronder geven we alvast een sneak preview van vijf weddingtrends in 2014.

Dramatic

Houd je van gewaagde kleuren en durf je het aan om je bruiloft anders in te kleuren dan anders? Dan is dramatiek misschien wel het juiste thema voor jou. Theatrale, niet voor de hand liggende locaties, hoge plafonds, opvallende ramen en knapperende haarden zijn ideaal voor het thema dramatiek.

Symbolic

Ben je gek op symboliek en wil je dat graag terug zien tijdens jullie trouwceremonie of bruiloft? Dat kan op verschillende manieren! Denk bijvoorbeeld aan het ontsteken van kaarsen of het gieten van decoratief zand in één vaas. De handelingen symboliseren het samensmelten van twee verschillende personen die één worden door het huwelijk.

Quirky

Spreekt eigenzinnigheid jullie wel aan? Dan is deze trend misschien iets voor jullie. Voeg heel subtiel eigenzinnige details aan het feest toe of pak juist heel uitbundig uit om jouw persoonlijke stijl te benadrukken.

Organic

Een ‘green wedding’ wordt niet alleen meer georganiseerd vanuit ethisch- of politiek oogpunt. Sterker nog! Dit naturelle thema, met zijn warme, vriendelijke, rustieke en landelijke uitstraling, is zowel eco-vriendelijk als über stylisch!

Romance and roses

Als er één thema is dat altijd blijft, dan is dat wel het thema romantiek en rozen. Of het nou in een hele elegante en klassieke vorm is, of een meer hedendaagse invulling, dit romantische thema zal altijd blijven. Rozen staan symbool voor veel romantiek. Romantische, zachte kleuren en heerlijke geuren maken het plaatje compleet.

Tot slot

Hierboven hebben we een aantal trouw trends voor 2014 belicht, maar … de sky is the limit! Laat je eigen creatieve gedachten hun gang gaan en denk lekker ‘out of the box’. Hoe beter het bij jullie past, des te persoonlijker wordt jullie bruiloft. En is dat niet de mooiste start voor een nieuw leven samen?

 

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation