Lamour4kids

Zodat we de kinderen niet te vergeten

Leuk dat je onze pagina bezoekt!

Heb je een partijtje of wat te vieren? Of zoek je een manier om kinderen te entertainen op een evenement of feest? Dan ben je bij LAMOUR4KIDS aan het juiste adres.

Wij zijn het goedkoopste mascotteverhuur van populaire TV-figuren in Nederland! Voor degene die niet bekend is met de term 'mascotte'; dit zijn levensgrote pakken van bekende fictieve (kinder)figuren.

Wij bieden diverse thema's aan die populair zijn onder jonge kinderen en zelfs ouderen. Van elke gelegenheid maken onze mascottes een groot spektakel met een dansje, taartceremonie, Meet & Greet en zelfs een warme knuffel!

Wij leveren onze mascottes met een enthousiaste en kindvriendelijke entertainer. Mocht je zelf hiervoor iemand in willen zitten dan is dit voor LAMOUR4KIDS geen punt, hiervoor bestaat er een apart huurtarief.

Wij hebben een breed aanbod van mascottes, waaronder

* Peppa Big
* Bob de Bouwer
* Mario Bros
* Luigi Bros
* Ninja Turtle
* Donald Duck
* Katrien Duck
* Mickey Mouse
* Minnie Mouse
* Winnie de Poog
* Tijgertje 
* Iyor
* Spiderman
* Batman
* Hello Kitty
* Dora
* Nijntje
* Bumba
* Bumbaloo
* Teletubbie Dipsy
* Teletubbie Po
* Tom
* Jerry

Staat jouw favoriete mascotte er niet tussen? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij zijn transparant in onze prijzen en flexibel in onze dienstverlening.

LAMOUR4KIDS verhuurt de mascotte inclusief onze ervaren entertainer voor een dagdeel van maximum 2 uur. De huurprijs bedraagt slechts € 100,- voor een onvergetelijke dag!

Wil je geen gebruik maken van onze entertainer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor een dagdeel van 5 uur (zelfde dag ophalen en terug brengen) huurt u onze mascotte voor maar € 70,-. Wij vragen hiervoor wel € 150,- borg i.v.m. de kostbare mascottes.

Deze prijzen zijn exclusief reiskosten (€ 0,19 per kilometer). 

Voor meer informatie of boekingen kunt u bellen, sms-en of e-mailen, net wat u zelf prettig vindt!

Telefoon Tel: 06-85417319
Bezoek de website