Biowineonline.nl

Wij helpen u de beste biologische en biodynamische wijnen te selecteren/vinden voor u en uw gasten

Op BioWineOnline.nl bieden wij vanaf half november 2017 fantastische biologische en biodynamische wijnen aan die wij samen hebben geselecteerd. 

Wij leveren onze wijnen aan zowel bedrijven als consumenten. 

In januari 2017 is het idee BioWineOnline.nl ontstaan. Ik heb verschillende beurzen bezocht om leveranciers te ontmoeten en een selectie te kunnen maken van interessante wijnproducenten. Veel van de leveranciers zijn door mij bezocht om er zeker van te zijn dat ze daadwerkelijk aan onze voorwaarden voldoen. De komende tijd zal ik nog meer leveranciers bezoeken om ons assortiment van nog meer mooie wijnen te voorzien. 

BioWineOnline.nl is gestart met de gedachte dat biologisch verbouwde druiven veel beter zijn voor ons milieu, de medewerkers van de wijngaard en een mooie bijkomstigheid ook voor onszelf. In de Biologische en Biodynamische wijngaarden wordt geen gebruik gemaakt van pesticiden, kunstmest en andere chemicaliën. Bij “gewoon” gekweekte druiven beschadigen de producenten de omliggende natuur en komen de chemicaliën in de wijn terecht. 

De Biologische boeren geven de natuur en het ecologische systeem van de wijngaarden de ruimte. Het is geweldig om de passie van een biologische wijnboer te ervaren. Tussen de wijnranken groeien grassen, kruiden en bloemen en leven bijen en verschillende insecten. De bijen zijn heel belangrijk voor de bevruchting van de wijnranken en andere gewassen. 

De druiven van de door ons geselecteerde wijnboeren zijn veelal met de hand geplukt, ook dit om de natuur zo min mogelijk te belasten en zo hebben ze invloed op welke druiven je wel of niet plukt op dat moment. Zo kan een wijnboer de druiven plukken die exact de correcte rijping hebben en zo de smaak die zij aan hun wijnen willen geven waarborgen. 

De passie, de liefde voor hun wijnranken, vernieuwingen in het productie proces dit alles proef je terug in de door ons geselecteerde wijnen. 

Bestel en geniet van de bijzonder lekkere biologische en biodynamische wijnen!!!

Bruidsparen

Het is belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben bij jullie keuze.

Ik zou jullie willen helpen de best passende wijnen te selecteren bij jullie wensen, tijdens een Wine Tasting Session.

Daarbij zullen we verschillende bubbel, witte, rosé en rode wijnen proeven.

www.Biowineonline.nl

De webshop is bijna live, deze zal half november 2017 de lucht in gaan.

Ik heb leveranciers uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. 

Omdat de webshop nog even op zich laat wachten wil dat niet zeggen dat ik op dit moment stil zit.

Ik zal op verschillende trouwbeurzen aanwezig zijn waar jullie mij kunnen bezoeken.

Jullie kunnen nu natuurlijk al contact met mij opnemen om wijnen te proeven en te bestellen.

Bezoek ook eens onze facebook pagina.

Met vriendelijke groet,

Gert-Jan de Snoo

Adres Landelijk
Telefoon Tel: 06-54264492
Bezoek de website